nog 1 nachtje!!
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Heleen
03 Februari 2010 | Nederland, Winterswijk
Nog 1 nachtje slapen en dan gaat de grote reis beginnen.
Na een geweldig afscheidsfeest 30 januari, waarbij al mijn lieve vrienden waren kan het avontuur nu eindelijk beginnen!
Morgen rond deze tijd vertrek ik van Londen naar Kaapstad..
Vanavond zijn we heerlijk uit eten geweest met Papa, Mama, Daan en Marco. Helaas was Dide er niet bij, maar die had ik zondag al in tranen doei gezegd!:)
Tot nu toe had ik nog niet veel last van spanningen, maar nu begint het toch wel erg te kriebelen!
Pffff waarom ga ik ook al weer??
Ohhh jaa!! voor de geweldige ervaring, het mooie land en de gave dingen die ik daar mag gaan doen!!
Lieve mensen,
Heel erg bedankt voor alle lieve smsjes, mailtjes, krabbeltjes en berichtjes op deze site!! Vind het echt super leuk dat jullie allemaal berichtjes sturen!! Super!
Vooral blijven doen:)
Lieve schatten, mijn volgende bericht is vanuit het verre Zuid-Afrika!!
Ik ga jullie misseen!!
Kus Heleen
03 Februari 2010 - 21:36
Peter En Margriet:
last van spanning lijkt ons wel normaal.
je weet zelf heel goed aan te geven waarom je aan dit avontuur gaat beginnen.
hou dat in gedachten,dan komt het vast goed.
een fijne, rustige, voorspoedige reis toegewenst en we kijken uit naar je reisverslagen.
groetjes peter en margriet. -
04 Februari 2010 - 05:01
Marjolein:
Hey,
Ik wens je een fijne reis en hopelijk verloopt alles vlot. Neem de eerste dagen de tijd om te wennen aan het klimaat, want dat zal erg wennen zijn:). Ik spreek jullie nog wel als jullie daar zijn vanuit Bali om ervaringen uit te wisselen.
xxx
04 Februari 2010 - 20:08
Laura:
Waaaaaahhh Wij gaan jou ook missen :(
:P
Goede vlucht en ik wacht vol spanning af tot je eerst berichtje vanuit de Rimboe :P
Kussss Lau -
05 Februari 2010 - 16:09
Stephanie:
Meis!
Je bent er! Al die maanden naar toe geleeft en nu is het avontuur begonnen. Geniet er volop van, het is zo voorbij!
Ik hoop dat je wat hebt aan je reisdagboek.
Ik vond het zelf heel fijn. En als ik nu terug lees krijg ik steeds de neiging om een ticket te boeken en weer naar OZ te gaan! :D
Je zal verlieft op het land worden en altijd nog een keer terug willen denk ik. En eigenlijk moet je dat ook doen, over een paar jaar er weer heen gaan.. Denk dat ik dat ook maar eens ga doen, na de Pabo ;)
Schat, super veel plezier, succes en alle geluk daar. Spreek je hopelijk snel! Kuss