Nog 2 weken en 1 dag :D
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Heleen
20 Januari 2010 | Nederland, Winterswijk
Nog 2 weken en 1 dag... het aftellen is begonnen!!
Alles is rond! Afgelopen maandag heb ik mijn visum opgehaald. Een wereldreis voor 1 papiertje, maar oooh wat staat het mooi in mijn paspoort! Die gooien we nooit meer weg:)
Gisteren hebben we mail gekregen over onze verblijfplek. We komen hoogstwaarschijnlijk in Grabouw terecht, waar we met 5 meiden een huis delen! Dat beloofd gezellig te worden!
Ninke zit daar al een half jaar en bij haar komen we in wonen. Samen met Fay (student Pedagogiek), Sanne (student Pabo Nijmegen) Linda en ik.
Het was fijn om die mail te krijgen, want het geeft je wat meer zekerheid.
Wat betreft het project en welke dagen ik wat ga doen weet ik nog niets. Waarschijnlijk krijgen we deze info 5 februari op de universiteit van Kaapstad.
Ik wil graag iedereen bedanken die berichtjes achterlaat! Ik vind het nu al leuk om te lezen! Vooral blijven doen, dan is het gemis misschien wat minder straks!!
Voor de meeste: tot op het afscheidsfeestje!!! Ik heb er zin in:)!
Tot mijn volgende berichtje maar weer!!
Liefs Heleen
20 Januari 2010 - 18:40
Manon:
Heeeeee.......
Dus je weet zeker: je komt in Grabouw?
Die Fay zit ook bij ons in het project: heeft vroeger bij mij op de middelbare school gezeten, dus weet wel wie het is!
Hopen dat wij ook in Grabouw komen, dat zou ideaaaal zijn :D
Nou, meid.. rustig aan.. laatste dingetjes en dan 3 februari online inboeken en dan 4 februari gaan met die banaan!!!! ;) -
20 Januari 2010 - 18:43
Lonneke Van Duren:
Hey Heleen,
Nog maar even :) zie je er naar uit? Vast wel! Wordt echt geweldig voor jullie, wat er ook gebeurd, je zult het nooit meer vergeten, haha :)
Ik ga volgen wat jullie allemaa gaan doen. Ben erg benieuwd.
Geniet van je laatste dagen daar in Nederland, kijk nog even naar het natte weer daar zul je voorlopig geen last mee van hebben.
Kx Lonneke -
02 Februari 2010 - 09:12
Bas:
Heleen,
Na het geweldige party van zaterdag kan het niet meer mis gaan!!
ONMUNDIG veel plezier en we spreken elkaar!!
Kusjes en liefs mij